در این بخش یاد نحوه کددهی ریموت دزدگیر کلاسیک z4 را به زبان ساده بیان کرده ایم :
ریموت دزدگیر کلاسیک به عنوان یک وسیله برای کنترل دزدگیر اماکن کلاسیک، نیاز است که کد داده شود. این مدل دزدگیر برای دستگاه های گیگا کد کلاسیک مناسب است و امکان کنترل دستگاه را فراهم می کند. شما برای دستگاه دزدگیر کلاسیکی که تهیه کرده اید حتما باید ریموت آن را نیز بخرید و با انجام مراحل کد دادن، ریموت و دستگاه را ست کنید. در این صفحه از وب سایت چشم آنلاین، راهنمای کامل طریقه کد دادن ریموت دزدگیر کلاسیک برای شما عزیزان ارائه می شود. برای مشاهده آموزش ها و راهنمای کاربردی، در ادامه مطلب ما را همراهی کنید.
طریقه کد دادن ریموت دزدگیر کلاسیک
ست ریموت دزدگیر کلاسیک مراحل ساده ای دارد و با انجام چند مرحله می توانید به دستگاه دزدگیر کلاسیک ریموت اضافه کرده و حذف کنید.
مراحل حذف همه ریموت ها از دستگاه دزدگیر کلاسیک
شما می توانید ریموت های اضافه شده به دستگاه دزدگیر کلاسیک را حذف کنید که مراحل آن به شرح زیر می باشد :
- کانکتور ترانس و باتری را از دستگاه جدا کنید.
- حدود سی ثانیه صبر کنید.
- دکمه LRN را فشار داده و نگهدارید.
- کانکتور ترانس را وصل کنید.
- بعد از چند ثانیه، دکمه LRN را رها کنید.
- باتری را متصل کنید.
با انجام این مراحل، کلیه ریموت ها حذف می شوند و تنظیمات دستگاه به حالت اولیه بر می گردد. حذف ریموت های دزدگیر کلاسیک برای زمان هایی توصیه می شود که یکی از ریموت ها گم شده اند و شما با انجام این مراحل می توانید ریموت های موجود را با دستگاه ست کنید.
مراحل کددهی ریموت دزدگیر کلاسیک z4 با دزدگیر کلاسیکz4 ultra
برای اضافه کردن ریموت جدید به دستگاه دزدگیر کلاسیک، مراحل زیر را طی کنید :
- دستگاه دزدگیر کلاسیک را غیر فعال کنید.
- فیوز AUX از محل خود خارج کنید.
- دکمه A ریموت جدید را فشار دهید و نگه دارید.
- دکمه LRN دستگاه را برای یک لحظه کوتاه فشار دهید.
- اگر ریموت با موفقیت به دستگاه اضافه شود، با یک صدای بیپ اعلام می کند.
- پس از شنیدن صدای بیپ، دکمه ریموت را رها کنید.
- فیوز AUX را در محل خود قرار دهید.
توجه داشته باشید که دستگاه دزدگیر کلاسیک ظرفیت 15 ریموت را دارد و اگر حافظه دستگاه پر باشد، 3 بیپ می زند. این دستگاه توان آدرس دهی نیز دارد و نامگذاری ریموت ها به ترتیب ست شدن آنهاست.
طرز کار ریموت و دستگاه دزدگیر کلاسیک
دستگاه دزدگیر کلاسیک سه حالت خاموش (DISARM)، روشن (ARM) و نیمه فعال (PARTSET) دارد که در بخش های بعدی شرح داده می شود :
- روشن (ARM)
با فشار دادن دکمه روشن ARM ، دستگاه با یک تک آژیر روشن می شود و چراغ ARM نشان دهنده روشن بودن دستگاه است. در این حالت، تمام زون ها فعال هستند.
- خاموش (DISARM)
با فشار دادن دکمه DISARM، دستگاه با دو تک آژیر خاموش می شود. اگر در هنگام روشن بودن، دستگاه آلارم داشته باشد با یک تک آژیر اضافه، این موضوع را اطلاع رسانی می کند.
همچنین اگر در حالت خاموش، زون در 4 وضعیت 24 ساعته باشد، در صورت تحریک آن دستگاه یک بار آلارم می دهد. در این حالت با فشار دادن دکمه (قفل باز) ریموت، آلارم را می توان قطع کرد و آن زون غیر فعال می شود و برای فعال شدن زون می بایست دستگاه یک بار خاموش و روشن شود.
- نیمه فعال (PARTSET)
با فشار دادن دکمه نیمه فعال PARTSET، دستگاه با یک بیپ کوتاه از طریق بلندگوی داخلی، نیمه فعال می شود. در تنظیمات نیمه فعال ریموت، فقط زون های 1 و 2 فعال هستند و اگر زون در حالت 24 ساعته باشد، در این وضعیت نیز فعال می باشد.
شاسی LRN دزدگیر کلاسیک
دستگاه دزدگیر کلاسیک مجهز به شاسی LRN در روی مدار است که اگر ریموت ها مفقود شوند، می توان با فشار دادن این شاسی، دستگاه را خاموش کرد. شاسی LRN برای برنامه ریزی دستگاه نیز کاربرد دارد.
تنظیم مدت آژیر دستگاه دزدگیر کلاسیک با ریموت
مدت زمان آژیر دستگاه دزدگیر کلاسیک، 2 دقیقه است اما می توانید از طریق تنظیمات دستگاه و ریموت، مدت آن را تا 7 دقیقه افزایش دهید.
بدین منظور دستگاه را روی حالت خاموش قرار دهید و سپس شاسی LRN را فشار داده و نگهدارید. دکمه آژیر بدون صدا یکی از ریموت ها را یک لحظه فشار دهید و در همان زمان، شاسی LRN را رها کنید.
دستگاه با یک بیپ، اعلام می کند که برنامه تغییر کرده است و با تکرار مراحل فوق می توانید تنظیمات را به حالت اولیه برگردانید.
تنظیمات هشدار قطع برق دستگاه کلاسیک با ریموت
دستگاه دزدگیر کلاسیک قادر است در حالت فعال اگر برق شهر بیشتر از 4.5 ساعت قطع شود، احتمال خرابکاری را هشدار دهد و شما برای فعال کردن این قابلیت دستگاه لازم است مراحل زیر را طی کنید :
- دستگاه را خاموش کنید.
- دکمه LRN را فشار دهید و نگهدارید.
- دکمه قفل بسته ریموت را یک لحظه فشار دهید.
- دکمه LRN را رها کنید.
- دستگاه با یک بیپ کوتاه، اعلام تغییر برنامه می کند و می توانید با تکرار مراحل فوق، تنظیمات دستگاه را به حالت اولیه برگردانید.
تنظیمات خروجی منفی OUT با ریموت دزدگیر کلاسیک
خروجی منفی به عنوان فرمان در باز کن یا فرمان روشن بودن دستگاه استفاده می شود و برای تغییر آن باید دستگاه را در حالت خاموش قرار دهید و پس از اطمینان از سالم بودن فیوز AUX، دکمه LRN را فشار داده و نگهدارید.
در مرحله بعد دکمه زنگوله یکی از ریموت ها را یک لحظه فشار دهید و دکمه LRN را رها کنید. دستگاه با یک بیپ کوتاه، اعلام تغییر برنامه می کند و اگر می خواهید تنظیمات دستگاه به حالت اولیه برگردد، مراحل فوق را مجدد تکرار کنید. با انجام مراحل گفته شده، کلید زنگوله ریموت به جای در بازکن آژیر لحظه ای ایجاد می کند.
تنظیمات زون 24 ساعته ZONE 4 با ریموت دزدگیر کلاسیک
زون 4 دستگاه کلاسیک می تواند به صورت 24 ساعته فعال باشد و این قابلیت برای اتصال دستگاه به پدال اعلام خطر یا دتکتور اعلام حریق و … کاربرد دارد.
برای فعال کردن زون 24 ساعته دستگاه، ابتدا دستگاه را خاموش کنید و سپس دکمه LRN را فشار داده و نگهدارید. در مرحله بعد به صورت همزمان دکمه قفل بسته و آژیر بدون صدا ریموت را فشار دهید و دکمه LRN را رها کنید. دستگاه با یک بیپ تغییر برنامه را اعلام می کند و اگر می خواهید دستگاه به حالت اولیه برگردد، مراحل گفته شده را تکرار کنید.
سخن پایانی
در این صفحه شما را برای تنظیم ریموت دزدگیر کلاسیک z4 و نحوه ست ریموت دزدگیر کلاسیک راهنمایی کردیم. امیدواریم که مطالب برای شما مفید واقع شوند. شما می توانید در مقاله دیگری از وبسایت چشم آنلاین نمایندگی دزدگیر کلاسیک در خوزستان و اهواز درباره علت ست نشدن ریموت دزدگیر کلاسیک راهنمایی شوید.