یکی از عمده نگرانی های افراد در زمان خرید دوربین مداربسته، این است که آیا دوربین مداربسته بدون اینترنت کار میکند یا نه؟! چون این کاملا طبیعی است که در مکان هایی مانند باغ و ویلا و حتی بعضی از خانه ها، اینترنت (Wi Fi) وجود نداشته باشد. حالا اگر عملیات انتقال تصاویر دوربین مداربسته مستلزم وجود اینترنت در آن مکان باشد، مطمئنا خرید و نصب سیستم دوربین در آن مکان بی فایده خواهد بود.
اجازه دهید همین اول کار خدمتتان عرض کنم که؛ دوربین مداربسته بدون اینترنت هم کار میکند. در نتیجه حتی اگر مکانی که قصد نصب دوربین در آن را دارید، فاقد اینترنت باشد هم شما دچار مشکل نخواهید شد.
حالا برای این که بدانید در صورت نبود اینترنت، عملیات انتقال تصاویر دوربین مداربسته چگونه انجام میشود؟ و اطلاع از این که آیا انتقال تصاویر در دوربین مداربسته متصل به اینترنت و بدون اینترنت تفاوت دارد یا نه؟ من را تا انتهای این مطلب همراهی کنید.
آنچه درباره اتصال دوربین مداربسته به اینترنت شنیده اید صحت دارد!
بالاتر گفتیم که دوربین های مداربسته برای انتقال تصاویر، نیازی به اینترنت ندارند. حالا ممکن است شمایی که قبلا اخبار و مطالبی درباره الزامی بودن اتصال دوربین مداربسته به اینترنت شنیده اید، کمی سردرگم شوید! چون بالاخره این دو سخن کاملا مغایر یکدیگر هستند.
شیوه کار دوربین مداربسته یا همان CCTV به این صورت است که تصاویر محیط را ضبط کرده و آن ها را در حافظه داخلی یا خارجی (دستگاه DVR / NVR) ذخیره میکند. همچنین در صورت اتصال به مانیتور یا تلویزیون، همزمان و به صورت زنده این تصاویر را نمایش میدهد. برای انجام هیچ کدام از این کارها نیز نیازی به اینترنت ندارد.
حالا اگر شما بخواهید تصاویر دوربین مداربسته را روی گوشی موبایل، تبلت یا لپتاپ مشاهده کنید و بتوانید از هر مکان و فاصلهای کنترل دوربین را در دست داشته باشید، باید دوربین را به اینترنت متصل کنید. پس مطالبی که راجع به الزامی بودن وجود اینترنت برای انتقال تصاویر دوربین مداربسته شنیده اید، مربوط به این مورد هستند.
روش های انتقال و ذخیره تصاویر دوربین مداربسته بدون اینترنت
این روزها باب شده که مردم دوربین مداربسته خانه یا محل کارشان را به گوشی موبایل وصل میکنند. ولی خب این کار در اماکن فاقد اینترنت ثابت یا همان Wi Fi امکان پذیر نیست. بنابراین در این اماکن باید به نحوی تصاویر دوربین ذخیره شوند تا شما بعدا بتوانید آن ها را چک کنید. این کار با یکی از 3 روش زیر قابل انجام است؛
1. اتصال دوربین مداربسته به دستگاه DVR / NVR
رایجترین روش برای ذخیره تصاویر دوربین مداربسته، اتصال آن به دستگاه های DVR یا NVR است. این دستگاه ها ظاهری شبیه به رسیور دارند و به یک هارد دیسک مجهز میباشند. شما میتوانید همه دوربین های مداربسته نصب شده در یک مکان را به وسیله کابل کواکسیال یا RG59 به یکی از این دستگاه ها متصل کنید. به این ترتیب تمام تصاویر ضبط شده توسط دوربین ها به این دستگاه منتقل و در هارد دیسک آن ذخیره خواهند شد.
2. اتصال دوربین مداربسته به کامپیوتر
بعضی از افراد ترجیح میدهند بجای خرید دستگاه DVR و مانیتور، دوربین های مداربسته را به کامپیوتر یا لپتاپ وصل کنند. چون در این حالت هم تصاویر در حافظه کامپیوتر ذخیره خواهند شد و هم این که مشاهده آن ها در مانیتور، امکان پذیر خواهد بود.
اتصال دوربین مداربسته به کامپیوتر نیز درست مثل اتصال به دستگاه DVR از طریق کابل کواکسیال انجام میشود. فقط توجه داشته باشید که سیستم کامپیوتر حتما باید در همان مکان باشد. وگرنه مثلا اگر بخواهید تصاویر دوربین محل کارتان را با کامپیوتری که در خانه دارید چک کنید، باید دوربین را به اینترنت متصل نمایید!
3. استفاده از دوربین مداربسته مموری خور
دوربین مداربسته مموری خور نوعی دوربین با قابلیت افزودن حافظه جانبی یا همان رَم است. شما میتوانید در پورت تعبیه شده روی بدنه دوربین، رَم با ظرفیت مشخص قرار دهید تا تصاویر ضبط شده توسط آن روی رَم ذخیره شوند. سپس با اتصال مموری به گوشی موبایل هوشمند یا کامپیوتر، تصاویر آن را مشاهده کنید.
سخن پایانی
با توجه به مطالب ذکر شده، اگر مکان مورد نظر شما که قصد نصب دوربین مداربسته در آن را دارید، دارای خط تلفن ثابت میباشد بهتر است برای فعالسازی اینترنت آن نیز اقدام کنید. چون اینترنت نه فقط برای دوربین مداربسته بلکه جهت فعالسازی حالت هوشمند سایر لوازم موجود در آن مکان هم به کارتان خواهد آمد. یا در صورت نبود خط تلفن ثابت، میتوانید از مودم های سیمکارت خور استفاده کنید!
برای مشاهده مدل های متنوع دوربین مداربسته، اطلاع از قیمت و خرید این محصول امنیتی کاربردی، کافیست به بخش فروشگاهی سایت چشم آنلاین مراجعه کنید. همچنین در صورت نیاز به دریافت مشاوره تخصصی میتوانید با کارشناسان ما در ارتباط باشید.